Caută
Close this search box.

Dramă cumplită. Fratele celebrului antrenor Mirel Rădoi s-a aruncat de la etajul 4!

Tragedie în familia fostului antrenor de la Steaua și FCSB, actual selecționar al naționalei de tineret caalificare la Euro 2019, Mirel Rădoi. Potrivit primelor informații, Mihai Nicușor, fratele mai mic al tehnicianului, în vârstă de 37 de ani, s-a aruncat de la etajul 4 al unui imobil  din Drobeta-Turnu Severin. Conform unor surse din mediul judiciar,  bărbatul ar fi recurs la acest gest după ce s-a certat cu consoarta.  Acesta a fost preluat de o ambulanță și a fost dus de urgență, în stare gravă, la spitalul din localitate. Apelul la numărul de urgență 112 a survenit, luni, în jurul orei 12.00.

Potrivit primelor informații privind starea de sănătate a fratelui fostului fotbalist, Mihai Nicușor ar avea fracturi la nivelul membrelor inferioare, precum și leziuni serioase la cap.

Originar din Turnu Severin, Nicușor a avut, din păcate, unele probleme cu legea în străinătate, încă de acum 14 ani, când a fost prins la furat, așa cum anunța presa locală. Din fericire, în 2011, judecătorii i-au admis o cerere de reabilitare, dar trei ani mai târziu a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare, alături de alte două persoane, pentru trafic de țigări.

După ispășirea pedepsei, Mihai Nicușor a fost din nou dat în judecată de către o persoană care a contestat rezoluția procurorilor de „neîncepere a urmăririi penale” în cazul fratelui lui Radoi, într-un dosar separat, dar spre șansa lui, Curtea de Apel Craiova a respins cererea reclamantului. De-a lungul timpului, Mirel Rădoi s-a ocupat cât de mult a putut de fratele său și de restul familiei, susținându-i pe toți cu sume importante de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri