Caută
Close this search box.

Ecaterina Andronescu, despre cazul chirurgului cu 8 clase: ”Cine a făcut verificarea, nu mai are ce căuta în Ministerul Educației”

Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu a spus că Ministerul Educației că va analiza echivalarea și dacă Ministerul a greșit ”cine a făcut verificarea nu mai are ce căuta în Ministerul Educației”.

”Recunoaşterea diplomei nu înseamnă şi intrarea în profesie. Dacă Ministerul a greşit, cine a greşit, fără îndoială trebuie să plătească şi să primească sancţiunea corespunzătoare, dar dacă Ministerul a făcut doar recunoaşterea aici pot să vă spun cu certitudine: ministerul nu poate să dea intrat în profesie pentru medicină, pentru doctori în special, poate să recunoască doar diploma”, a declarat la Digi24.

Aceasta a recunoscut că Ministerul trebuia să verifice dacă diploma este falsă, iar ”cine a făcut verificarea nu mai are ce căuta în Ministerul Educației”.

Gianina Chirazi, directorul Consiliului Centrului Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor(CNRED) din cadrul Ministerului Educației, care a recunoscut actul de studii al falsului chirurg italian, a declarat, pentru HotNews.ro, că diploma prezentată de Matteo Politi „nu prezenta suspiciuni de fals”, iar atestatul obținut nu-i dădea dreptul să profeseze ca medic în România

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri