Ecaterina Andronescu a spus că Ministerul Educației că va analiza echivalarea și dacă Ministerul a greșit ”cine a făcut verificarea nu mai are ce căuta în Ministerul Educației”.

”Recunoaşterea diplomei nu înseamnă şi intrarea în profesie. Dacă Ministerul a greşit, cine a greşit, fără îndoială trebuie să plătească şi să primească sancţiunea corespunzătoare, dar dacă Ministerul a făcut doar recunoaşterea aici pot să vă spun cu certitudine: ministerul nu poate să dea intrat în profesie pentru medicină, pentru doctori în special, poate să recunoască doar diploma”, a declarat la Digi24.

Aceasta a recunoscut că Ministerul trebuia să verifice dacă diploma este falsă, iar ”cine a făcut verificarea nu mai are ce căuta în Ministerul Educației”.

Gianina Chirazi, directorul Consiliului Centrului Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor(CNRED) din cadrul Ministerului Educației, care a recunoscut actul de studii al falsului chirurg italian, a declarat, pentru HotNews.ro, că diploma prezentată de Matteo Politi „nu prezenta suspiciuni de fals”, iar atestatul obținut nu-i dădea dreptul să profeseze ca medic în România

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 4 =