Caută
Close this search box.

Eugen Nicolicea: Articolul din „The Guardian” privind încercarea de blocare a lui Kovesi la funcţia de procuror european „a fost scris printr-o cârciumă”

eugen nicolicea

Deputatul Eugen Nicolicea (PSD) a atacat-o pe autoarea articolului din The Guardian, o jurnalistă britanică reputată, despre felul în care îşi dă România cu stângul în dreptul, în cazul nominalizării Codruţei Kovesi la funcţia de procutor general european.

„Articolul ăsta a fost scris prin vreo cârciumă, pe undeva”, a spus Nicolicea la Antena 3, completând în același ton: „Autoarea e răuvoitoare sau n-o duce capul”.

În aceeași emisiune, sociologul de casă al PSD, Marius Pieleanu, anunța apocalipsa: dacă Laura Codruța Kovesi ajunge procuror-șef al Uniunii Europene, nu mai pupăm fonduri europene!

Declarația lui Pieleanu: „Singura problemă pentru țară are legătură cu fondurile europene. Dacă până acum rata de absorbție era cum era, de acum încolo va fi zero! Nimeni nu va mai avea curaj să acceseze fonduri știind că acolo verifică însăși doamna Kovesi”.

2 răspunsuri

  1. Pai seful tau ; nu al meu : CE O FOST nu CARCIUMAR !? observi se discuta si se fac LEGI cu aceeasi pregatire . CARCIUMAR asa il vad eu pe DRAGNEA .

  2. Fonduri europene nu a-ți luat,pardon,a luat şeful tău 240 de milioane de euro si culmea,nenorociții ăstia de la OLAF,la-u prins că ia furat pe toți,tot JEGOSUL ăsta de dracnea ia plătit din banii românilor, din buget!
    Acum dacă vrea psdracnea să ia fonduri europene,poate fără probleme,dar să facă ceva în România de banii ăstia,nu să-i fure, AI ÎNȚELES PIELEANULE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri