Femeia din judeţul Mureş, împuşcată accidental în cap de un poliţist care urmărea un şofer fugar a fost operată, sâmbătă, şi se află în comă indusă, scrie Mediafax.

Potrivit directorului medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, conf. dr. Adela Golea, femeia a fost operate, sâmbătă dimineaţă, pentru extragerea glonţului, iar acum este internată la Secţia ATI.

”Pacienta a fost operată azi-dimineaţă (sâmbătă – n.r.), s-a reuşit extragerea glonţului, iar acum este internată la Secşia ATI. Este în comă indusă, intubată, ventilată, iar mâine dimineaţă (duminică – n.r.) se va face o examinare CT, să vedem situaţia locală şi după aceea se va decide”, a declarat dr. Adela Golea.

Femeia din Reghin a fost împuşcată în cap, vineri seara, în timp ce mergea pe stradă, în localitatea Aluniş, după ce poliţiştii au făcut uz de armă pentru a prinde un şofer pe care l-au urmărit din Reghin.

Poliţia Mureş a transmis că a fost folosit armamentul din dotare, întrucât autoturismul urmărit rula cu viteză foarte mare înspre poliţişti.

De asemenea, şoferul fugar a pus în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 7 =