Caută
Close this search box.

FOTO. Premiile Grammy 2019: Moda pro-Trump, de la rochia-zid de graniţă, la jacheta „Keep America Great”

Cântăreţii Joy Villa şi Ricky Rebel au folosit covorul roşu de la premiile Grammy 2019 pentru a-şi promova mesajele pro-Trump, potrivit Variety.

Mai întâi, cântăreaţa Joy Villa s-a îmbrăcat într-o rochie cu imprimeu în formă de zid de graniţă, aluzie la contestata construcţie a preşedintelui Trump. Rochia argintie a fost accesorizată pe umeri cu sârmă ghimpată şi o geantă pe care scria „Make America Great Again”. „Asta e ce cred”, i-a declarat Villa lui Marc Malkin de la Variety. „Cred în preşedinte, tocmai am lansat un album numit „Home Sweet Home” şi este despre dragostea mea pentru America, sârmă ghimpată, mă distrez”.

Creată de Desi Designs Couture, designerul a scris pe Instagram că părerile, gândurile şi opiniile exprimate de clientele sale nu sunt neapărat aceleaşi cu vederile sale.

Villa are deja o istorie privind ţinutele conservatoare pe covorul roşu de la premiile Grammy. Anul trecut, cântăreaţa a purtat o rochie anti-avort în culorile curcubeului iar în 2017, ea a avut o ţinută albastră „Make America Great Again” cu numele lui Donald Trump pe spate. În 2015, cântăreaţa a provocat comentarii cu o rochie-plasă portocalie.

Tot pe covorul roşu, Rebel, artistul glam-rock, a sosit îmbrăcat cu o jachetă albastră pe care erau inscripţionate cuvintele „Keep America Great” şi „Trump 2020” peste o bluză albă, cu pantaloni albi şi cizme până la genunchi cu tocuri înalte.

Rebel a fost un suporter activ al preşedintelui Donald Trump, motiv pentru care a fost criticat, deşi artistul este bisexual şi un avocat al drepturilor comunităţii LGBT.

Premiile Grammy 2019 au oferit şi o imagine dramatică, în ceea ce priveşte ţinutele vedetelor, de la rochia în formă de stridie la cea şic a lui Jennifer Lopez şi o apariţie surpriză strălucitoare a fostei prime-doamne a Americii, Michelle Obama.

Cardi B a apărut într-o rochie Mugler în formă de stridie, iar J.Lo a avut o pălărie albă enormă, creaţie Ralph & Russo, fiind cele mai stilat ţinute potrivit Harpers Baazar.

Lady Gaga şi-a făcut apariţia într-o rochie argintie, de Hedi Slimane, iar Janelle Monae într-o ţinută semnată Jean-Paul Gaultier. Cantautoarea country Kacey Musgraves a purtat o rochie diafană Valentino, în timp ce Miley Cyrus a venit îmbrăcată într-un costum negru Mugler, accesotizat cu sandale. Dua Lipa a ales Versace, iar Michelle Obama a strălucit într-o ţinută Sachin & Babi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri