Caută
Close this search box.

Gabriela Firea ar merge la prezidențiale: ”M-aș duce să-l contracandidez pe Liviu Dragnea oriunde va merge el să candideze”

Gabriela Firea susține că vrea să isi continue proiectele la Primăria Capitalei, mentionand ca este prea devreme sa anunte o eventuala candidatură la alegerile prezidentiale. Cu alte cuvinte, probabil voi candida, dar este încă prematur să discutăm. În aceeași notă, spune Firea, ”sunt momente in care ar vrea sa ii fie adversar lui Liviu Dragnea pentru a il impiedica sa obtina o astfel de functie”.

”Nu am apucat sa ma gandesc , am fost si in spital, inca sunt sub tratament, nu mi-am revenit suficient, dar sunt nevoita sa lupt pentru bucuresteni si sa le spun adevarul. Nu m-am gandit sa ii parasesc pe bucuresteni, sa plec de la PMB, dar imi vine sa multe ori sa spun ca m-as duce sa il contracandidez pe Liviu Dragnea oriunde s-ar duce sa candideze. Asta la suparare. Deocamdata vreau sa imi termin cu bine problemele de la Capitala. Cred ca este prematur, a declarat Gabriela Firea la România Tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri