Caută
Close this search box.

Ghiţă nu a furnizat nici o informaţie care să o încrimineze pe Laura Codruţa Kovesi

sebastian ghiţă

Ghiță nu a furnizat procurorilor nici o dovadă directă care s-o incrimineze pe Codruţa Kovesi. Dosarul a fost făcut la comanda directă a lui Dragnea. O sursă apropiată anchetei a declarat că la dosarul în care este anchetată Laura Codruța Kovesi nu există niciun document și nicio declarație care să o incrimineze pe Kovesi.

Sunt doar două filmări și câteva poze depuse de Sebastian Ghiță, care nu au nicio relevanță pentru dosar. Mai sunt declarațiile fraților Cosma și, mai nou, declarația lui Ponta.

„Dosarul este făcut pentru circul de la TV la comanda lui Dragnea și cu concursul lui Stan (n.r.: Gheorghe Stan, șeful secției speciale pentru magistrați, un apropiat al șefului PSD). Mai mult ca sigur, rezoluția va fi infirmată de procurorul general.

Știe și Florea asta (N.R. Adina Florea, procurorul de caz). Pe ea oricum o așteaptă revocarea din funcția de procuror după ce a pus-o pe grefieră să fure protocolul. Cu asta o șantajează. E la mâna lor. A lui Stan, în special. Că dosarul a ajuns acum de la DIICOT la Secție.”, declară sursa.

Cine urmează la audieri. Ce joc face chestorul Liviu Popa, fostul șef al Poliției, omul lui Vasile Blaga, numărul 3 pe lista de la europarlamentare a PNL

Cine urmează la audieri. Ce joc face chestorul Liviu Popa, fostul șef al Poliției, omul lui Vasile Blaga, numărul 3 pe lista de la europarlamentare a PNL. Sursa noastră spune că un rol cheie în anchetă îl va avea fostul șef al Poliției Române de la momentul aducerii în țară a infractorului Nicolae Popa.

Cercetat la rândul său de procurorii DNA. Și care, spune sursa noastră, va juca de partea lui Dragnea deși este omul de casă al fostului lider al PDL, acum PNL, Vasile Blaga. Mai mult, conform declarațiilor oficiale, Blaga ar urma să fie chiar locul 3 pe lista de la europarlamentare a PNL. Partid care, la nivel oficial, acuză politizarea dosarului Kovesi. Și fostul președinte Traian Băsescu va fi chemat la audieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri