Caută
Close this search box.

Guvernul României a lipsit in corpore de la sesiunea Parlamentului European, de la Strasbourg

Dăncilă

Europarlamentarul Cristian Preda a afirmat, pe pagina sa de Facebook, că Guvernul României a chiulit de la dezbaterea care a avut loc în Parlamentul European.

„Sunt în plenul Parlamentului European de la Strasbourg. Preşedinţia română a Consiliului Uniunii Europene străluceşte prin absenţă. Deşi are obligaţia de a avea pe cineva în sală la fiecare dezbatere, pentru a prezenta punctul de vedere al Consiliului, Guvernul Dăncilă a chiulit la întreaga reuniune. Ieri seară – la fel. Veorica a obosit…”, a scris Cristian Preda.

Fostul ministru tehnocrat al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, s-a arătat bucuros de veste: „Doamne ajută! Mai bine ne facem de râs prin absenţă decât altfel…”

„Reprezentantul Comisiei Europene – care e chiar un comisar – asistă şi la vot, deşi nu poate influenţa ceva. E o formă de respect faţă de Parlamentul European”, a fost replica lui Cristian Preda.

Deputatul european a subliniat că era o datorie a Guvernului să fie prezent în PE, „iar de vorbit trebuie s-o facă în numele tuturor Guvernelor, nu în numele lui Vâlcov”.

Un răspuns

  1. Nu suntem in stare de nimic cu ciuma psd , suntem ridicoli europei ! Ce tara de incompetenti , ce viitor avem …!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri