Caută
Close this search box.

Ilie Năstase, la Judecătoria Sectorului 1. Ce acuzații i se aduc

Ilie Năstase a ajuns, joi dimineață, la Judecătoria Sectorului 1.

Amintim că, anul trecut, tenismenul Ilie Năstase a ajuns la Poliţie după un scandal cu poliţiştii, pe Şoseaua Nordului din Capitală, fiindu-i deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Update: Fostul jucător de tenis Ilie Năstase şi-a recunoscut vinovăţia, joi, în cadrul procesului desfăşurat la Judecătoria Sectorului 1, în care este acuzat de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi sustragere de la recoltarea probelor biologice, fiind de acord să efectueze muncă în folosul comunităţii. ‘Regret foarte mult situaţia. Am şi eu o familie, copii şi regret’, le-a spus Ilie Năstase magistraţilor.

Un răspuns

  1. Si cum ramane cu naravul alcolului a lui Nasty? CHIAR ASA, SA-L SCAPE JUDECATORII DE PROCESUL DE DEZALCOLIZARE, CA NASTY SA SE REINTOARCA, TOT ALCOLIC FIIND, CA SA PRODUCA CINE STIE CE TRAGEDII UMANE, OMORAND OAMENI NEVINOVATI PE SOSELELE ROMANIEI???!!! ***Nasty ar fi trebuit sa se gandeasca mai intai LA COPIII LUI MICI, CARE AU NEVOIE DE UN TATA SANATOS SI NEPUSCARIABIL, CARE SA FIE IN STARE SA-I CREASCA, INAINRE CA EL SA MAI RIDICE VREUN PAHAR DE BAUTURA!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri