Pare incredibil, dar e adevărat. Într-un moment atât de prielnic pentru tenisul românesc, mai ales în circuitul fetelor, România rămâne fără turnee.

Bucureştiul nu va mai organiza, foarte probabil, turneul WTA din iulie, de anul acesta competiţia urmând a fi găzduită aproape sigur de Budapesta.

Ţara noastră va rămâne fără turneul de tenis de 250 puncte, după ce proprietarul licenţei s-a înţeles cu autorităţile maghiare.

Ziariştii de la Tennis World, citaţi de digisport nu înţeleg cum s-a ajuns aici, mai ales că tot ce s-a întâmplat în ultimul timp justifica o competiţie majoră în capitala ţării noastre.

Simona Halep a câştigat un Grand Slam, echipa de Fed Cup e în semifinalele competiţiei, România fiind o adevărată forţă în tenisul mondial. Mai mult, interesul în rândul publicului, e unul imens.

„Nici măcar Simona Halep nu a fost suficientă pentru a salva turneul de la Bucureşti. Micul eveniment internaţional din luna iulie a preluat licenţa de la Budapesta în 2014 şi s-a zvonit că inclusiv Halep a fost implicată în negocieri.

După doar cinci ediţii, turneul va reveni la Budapesta. Pare incredibil că România rămâne fără turnee într-un moment atât de bun pentru tenisul românesc, mai ales în circuitul fetelor”, a scris Tennis World.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 4 =