Două persoane au fost rănite în urma a două atacuri armate separate petrecute în zona Ballymagroarty, din oraşul Londonderry, situat în nord-vestul provinciei britanice Irlanda de Nord.

„Poliţiştii se află la locul unui incident armat în zona Ballymagroarty, din oraşul Derry/Londonderry, în această seară. Momentan nu putem oferi mai multe detalii”, au anunţat reprezentanţii poliţiei, prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter.

Două persoane au fost rănite în două incidente armate separate, în zona Ballymagorarty din oraşul Londonderry, conform BBC.

Serviciu de Ambulanţă al Irlandei de Nord (NIAS) a fost chemat să intervină pentru primul incident, petrecut în jurul orei locale 20.00 (22.00, ora României). În timp ce se aflau la locul atacului, paramedicii au fost informaţi de un al doilea incident, petrecut la câteva străzi distanţă.

Cele două persoane rănite au fost transportate la spitalul Altnagelvin şi se află în stare stabilă.

Patru persoane au fost arestate în data de 20 ianuarie, în urma unui atac cu vehicul-capcană în oraşul Londonderry. Nicio persoană nu a fost rănită, dar incidentul a subliniat ameninţarea teroristă prezentă în oraş.

52 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 7 =