Caută
Close this search box.

INCREDIBIL! ÎNFIORĂTOR! Fost handbalist de la Dinamo, 29 de ani, s-a sinucis prin împușcare în cap

Dumnezeu să-l odihnească! Novak Boskovici, fostul jucător dinamovist din sezonul 2017-2018, s-a sinucis, duminică, în faţa casei sale din Crvenka (Serbia), anunţă CS Dinamo, care citează presa internaţională.

În vârstă de numai 29 de ani, Boskovici a jucat la Dinamo trei luni şi jumătate, între august şi noiembrie 2017. El a marcat 27 de goluri în Liga Naţională şi 10 în Liga Campionilor.

Novak Boskovici a acuzat probleme de acomodare şi a cerut rezilierea contractului cu Dinamo. Ulterior, el a jucat în Israel, la Hapoel Rishon Le Zion.

Potrivit cotidianului Blic, internaţionalul sârb s-a împuşcat cu un pistol pe care-l deţinea legal, chiar în faţa locuinţei lui din Serbia.

”Fostul component al naţionalei Serbiei s-a sinucis în această dimineaţă (nr – duminică dimineaţă) în faţa casei sale din Crvenka, Serbia. Interul dreapta în vârstă de 29 de ani a jucat cu succes la echipa Hapoel din Israel în ultimii şase-şapte ani, cu scurte episoade la Cimos Koper – Slovenia, Tatabanya – Ungaria şi Dinamo Bucureşti – România”, scrie site-ul Handball Planet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri