Caută
Close this search box.

Incredibil! Maria Grapini a încercat să diminueze din voturile Laurei Codruța Kovesi ! Vedeți cine a intervenit și a renumărat buletinele

Europarlamentarul Judith Sargentini (44 de ani, din Olanda, Grupul Verzilor) i-a atras atentia Mariei Grapini (S&D) ca „a sarit” un vot in favoarea fostei sefe DNA, Laura Codruta Kovesi, la numaratoarea din Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne (LIBE) a PE. Sargentini luat buletinele si a renumarat ea voturile!

Voturile din Comisia LIBE au fost numarate de o comisie formata din Judith Sargentini, Roberta Metsola, Monica Macovei si Maria Grapini. Urna cu voturile a fost pusa pe o masa, iar cei patru europarlamentari au inceput sa le numere unul cate unul.

Maria Grapini a luat la numarat voturile pentru laura Codruta Kovesi si nu a observat ca doua dintre erau lipite.

„Ho, ho, ho”, a sarit europarlamentarul Sargentini (în foto, cu bluză verde, în planul doi alături de Maria Grapini, aplecată deasupra buletinelor de vot), potrivit imaginilor video postate de Ziare.com, imagini care au fost difuzate și la Realitatea TV.

„Trei, trei, trei”, s.a corectat Grapini, care si-a dat seama ca a gresit. „Imi cer scuze”, a mai spus ea.

„Nu. Dar lasa-ma pe mine sa fac asta!”, i-a spus Sargentini, care a reluat numaratoarea si a anuntat 26 de voturi in favoarea Laurei Kovesi!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri