Caută
Close this search box.

Înmormântarea lui Emiliano Sala va avea loc în orașul său natal din Argentina

Înmormântarea atacantului de la Cardiff, Emiliano Sala, va avea loc sâmbătă în Argentina, informează BBC.

Fotbalistul de 18 ani a murit atunci când avionul cu pilotul David Ibbotson s-a prăbușit în Canalul Mânecii pe drumul din Nantes spre Cardiff, pe 21 ianuarie.

Înmormântarea lui va avea loc în orașul său natal, Progreso, iar un priveghi va avea loc și la clubul unde Sala a jucat pentru tineret. Printre cei care urmează să participe este managerul lui Cardiff, Neil Warnock.

Sala a fost ucis când un avion mono-motor ușor, pilotat de Ibbotson, s-a prăbușit lângă Alderney la doar două zile după ce a devenit transferul record al Cardiff City. Corpul său, care a fost recuperat din epavă în urma unei căutări finanțate privat săptămâna trecută, a fost repatriat vineri în Argentina. Acesta a fost apoi dus de la Buenos Aires în provincia Sante Fe, unde Sala a crescut.

Pe lângă delegația lui Cardiff, Warnock și directorul executiv Ken Choo, fostul club a lui Sala FC Nantes va fi reprezentat de apărătorul Nicolas Pallois și secretarul general al acestuia.

Mama lui Sala, Mercedes și sora Romina, care au plecat în Europa după dispariția sa, au revenit deja în Argentina.

Între timp, o campanie de strângere de fonduri pentru a găsi corpul lui Ibbotson a ajuns la 240 000 de lire sterline. Familia pilotului de 59 de ani, care se tem că acesta este deja mort, speră să ridice 300.000 de lire sterline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri