Caută
Close this search box.

Ionel Dancă (PNL): Secția de Investigare este un organ politic de anchetă penală în Justiție

ionel dancă

Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, susţine că citarea fostului procuror şef al DNA Laura Codruţa Kovesi la audieri, chiar în ziua în care ar trebui să se prezinte la Bruxelles pentru susţinerea nominalizării sale în funcţia de procuror şef al Parchetului European, reprezintă dovada cea mai solidă că Secţia de Investigare a Infracţiunilor în justiţie este o armă politică folosită de PSD şi ALDE împotriva Justiţiei din România.

„Citarea Laurei Codruţa Kovesi la audieri, pentru a fi pusă sub învinuire, chiar în ziua în care urmează să se prezinte la Bruxelles pentru susţinerea nominalizării sale la funcţia de Procuror şef al Parchetului European este absolut scandaloasă.

Această citare reprezintă dovada cea mai puternică până în acest moment că Secţia specială de anchetare a judecătorilor şi procurorilor este o armă politică folosită de infractorii din PSD şi ALDE împotriva Justiţiei din România. (…)

Iată, secţia specială de anchetare a magistraţilor este un instrument de atac politic împotriva magistraţilor şi procurorilor care deranjează interesele infractorilor din PSD şi ALDE. Nu vorbim aici doar de Laura Codruţa Kovesi, ci de orice magistrat care deranjează interesele unor infractori politici”, a scris Dancă pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri