Caută
Close this search box.

Italia. O ROMÂNCĂ a furat portofelele a zeci de italieni cu avansuri sexuale

O fată frumoasă, un senior, un portofel plin, o ofertă de sex și un contact fizic interesant. Acestea sunt elementele cele mai clasice de jaf care sunt consumate în piețe, supermarket și în locuri frecventate de pensionari.

Potrivit perugiatoday.it, o tânără româncă, în vârstă de 18 ani, a fost judecată pentru că a ispitit și a jefuit câțiva bătrâni în parc, în Perugia, Italia.

În fața judecătorilor, una dintre victime a mărturisit faptul că era în parc când această frumoasă fată s-a apropiat de el și l-a salutat ca și cum ar fi fost o cunoștință veche. În timp ce vorbea, fata se apropie de bărbat. Mai întâi o mână pe umăr, apoi brațul în jurul gâtului, până când s-a apropiat de pieptul acestuia șoptindu-i la ureche că dorea să facă sex.

Bătrânul a refuzat propunere, lăsându-o pe tânără acolo și a plecat la cumpărături la supermarketul din apropiere. Bătrânul și-a făcut cumpărăturile, a ajuns la casa de marcat și, în momentul plății, și-a dat seama că nu mai are portofel.

A doua zi, bătrânul vede că fata se apropie de un prieten, dar nu are timp să-l avertizeze că va fi jefuit. În următoarele cinci zile, participă la aceeași scenă cu alți seniori în parc. Toți au fost înșelați cu același truc, jefuiți de portofel în timp ce le făcea avansuri.

În cea de-a șasea zi, însă, bărbatul a reușit să o blocheze pe tânără până când poliția a ajuns și a arestat-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri