Caută
Close this search box.

Italia. O româncă și-a BĂTUT fetița de numai 1 an în plină stradă. Trecătorii au salvat-o pe micuță

O româncă în vârstă de 34 de ani a fost protagonista unor scene șocante, după ce și-a luat la bătaie fetița de numai un an pe o stradă din orașul Messina. 

O româncă stabilită în Italia și-a bătut fetița, în vârstă de numai un an, pe o stradă aglomerată din orașul Messina. Trecătorii, îngroziți de întreaga scenă, au intervenit și au oprit-o pe femeie.

Copila a fost dusă la spital pentru investigații în ce timp ce mama ei trebuie să dea explicații carabinierilor.

Martorii au declarat că au văzut o româncă de 34 de ani lovindu-și în mod repetat fetița, pe strada Lavoro, aflată chiar în centrul localității.

Potrivit publicației tempostretto.it, mai mulți trecători indignați de ce se întâmplă au intervenit. Din câte se pare femeia s-a dezechilibrat și a căzut, în timp ce își ținea fetița de mână, fapt ce a enervat-o la culme. Martorii au mai spus că ea mirosea puternic a alcool.

Oamenii au despărțit-o pe copilă de mama violentă și au chemat poliția, în timp ce femeia s-a refugiat într-o clădire din zonă.

Ea a fost săltată și dusă la secție, unde a făcut un scandal monstru. Fetița în vârstă de 1 an a fost dusă la pediatrie, la Policlinica din Messina, unde doctorii i-au acordat îngrijiri medicale. Din fericire, copila este în afara oricărui pericol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri