Caută
Close this search box.

Italianul acuzat că a participat la intervenţii de chirurgie plastică fără să fie calificat vrea în libertate

fals medic

Matteo Politi, italianul acuzat că a participat la intervenţii de chirurgie plastică fără să fie calificat, a depus o cerere de revocare a arestului preventiv.

Matteo Politi a deschis oficial o procedură de mediere, la finalul căreia speră să obţină nu doar libertatea, ci şi un certificat de bună purtare. Vineri, italianul a fost adus la Judecatoria Sectorului 1, unde se discută cererea de revocare a arestului preventiv.

Mateo Politi, italianul acuzat că a practicat chirurgia plastică în România, deşi nu avea acest drept, este convins că nu a făcut nimic ilegal. Şi totuşi, este dispus să le ceară iertare celor care îl acuză de înşelăciune.

Soarta lui Mateo Politi stă  în mâinile pacientelor sale, care vor decide dacă acceptă sau nu această procedură de mediere, dacă acceptă sau nu să îl ierte.

Oricum, procurorii sunt suverani să decidă dacă suspendă sau nu urmărirea penală, însă oricum au susţinut în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi că lăsarea în libertate a presupusului medic italian este un pericol pentru societate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri