O mașină fără însemne a televiziunii Antena 3 a fost duminică ținta huiduielilor copioase a zeci de protestatari din Piața Victoriei, după cum arată imaginile postate pe Facebook. Manifestanții au strigat minute la rând ”Antena 3, niște derbedei!”, și le-au cerut celor din mașină să plece.

Jandarmeria susține într-un comunicat că jandarmii ar fi identificat ”câteva persoane care au avut comportament agresiv, împotriva acestora urmând a fi luate măsurile legale”. Și postul Antena 3 a reclamat un presupus comportament agresiv al unor manifestanți.

Protestatarii respectivi au bruscat o echipă de operatori ai postului de televiziune menţionat şi au încercat să tragă de o maşină de transmisiune, transmite Agerpres.

Unul dintre protestatari a lipit pe mașina postului un colant cu un mesaj injurios la adresa PSD, după cum arată imaginile filmate de Republica.

Protestatarii scandează împotriva ordonanţei de modificare a legilor justiţiei, dar şi împotriva Guvernului şi a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Unii dintre cei din piaţă au portavoci, steaguri şi câteva bannere de mari dimensiuni.

193 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here