Caută
Close this search box.

Kissinger despre Trump: Este singurul lider adevărat în afacerile mondiale

Henry Kissinger are acum 96 de ani (n. 27.05.1923).

Recent, Henry Kissinger a dat un interviu și a spus câteva lucruri uimitoare despre președintele Trump. Fostul Secretar de Stat a început cu: „Donald Trump este un fenomen pe care țările străine nu l-au mai văzut până acum”

Kissinger ne oferă o nouă înțelegere a politicii externe a președintelui Donald Trump și îi prezice succesul: „Liberalii și toți cei care o favorizează pe Hillary Clinton nu vor admite niciodată că Trump este singurul lider adevărat. Omul face schimbări ca niciodată și face totul de dragul oamenilor acestei naţiuni. După opt ani de tiranie, în cele din urmă vedem o diferență. „

Kissinger este conștient de acest lucru și continuă cu: „Fiecare țară trebuie să ia în considerare două lucruri: Unu, percepția că președintele anterior sau președintele în exercițiu a retras America din politica internațională, astfel încât ei trebuie să-și facă propriile evaluări ale necesităților lor. În al doilea rând, că există un nou președinte care pune multe întrebări necunoscute. Din cauza combinației vacuumului parțial și a noilor întrebări, se poate imagina că din ea vor ieși ceva remarcabil și nou „.

Apoi, Kissinger o exprimă cu blândețe: „Trump pune America și poporul său pe primul loc. Acesta este motivul pentru care oamenii îl iubesc și acesta este motivul pentru care va rămâne la conducere mult timp. Nu există nici un lucru în neregulă cu el și oamenii trebuie să-și deschidă ochii. Când se mândrește că are un „buton roșu mai mare” decât Kim Jung Un, el transcende retorica mofturoasă a trecutului, forțând astfel o nouă recunoaștere a puterii americane „.

Kissinger a scris odată: „Cei slabi cresc puternici prin impertinenţă – Cei puternici devin slabi prin inhibare! „

Nicio propoziție nu tratează mai bine relația dintre SUA și Coreea de Nord.
Trump renunță la inhibiții și demască impertinența  Coreei de Nord: Punctul lui este că contrastul retragerii americane sub Obama și noua afirmare a puterii sub Trump creează o nouă dinamică pe care fiecare dintre aliații noștri și dușmanii noștri trebuie să o ia în considerare. Aliații noștri s-au mulțumit cu pasivitatea lui Obama și acum se tem de activismul lui Trump. Și trebuie să-și echilibreze cele două percepți în elaborarea politicilor lor. Ei își dau seama că vechile ipoteze, catalizate de preocuparea lui Bush față de Irak și refuzul lui Obama de a conduce, sunt depășite. Deci, Trump forțează un nou calcul, cu o nouă putere în spatele intereselor americane.

Dar, așa cum Kissinger a spus cu îndrăzneală: „Trump este singurul lider adevărat în afacerile mondiale și el forțează schimbările de politică care au pus America în primul rând! “

Aceasta este cea mai corectă declarație făcută de cetățenii americani care trăiesc în afara ”mlaștinii” și cuprinde ceea ce doresc și se așteaptă de la guvernul lor: Îmi place lista celor 13 lucruri pe care eu, în calitate de cetățean american în vârstă, le doresc. Trump vorbește cel puțin despre chestiuni despre care se referă majoritatea americanilor. Mantra mea despre Trump este următoarea: Adevărat, suntem de acord cu majoritatea a ceea ce spune el. Îmbătrânim și inimile noastre nu sunt ceea ce au fost, dar ceea ce contează cel mai mult sunt cele cele 13 lucruri pe care le dorim ca vârstnici; cel puțin eu, sigur:

  1. Hillary a fost trasă la răspundere pentru greșelile ei anterioare!
  2. „DUMNEZEU” pus înapoi în America!
  3. Frontiere Închise sau bine păzite!
  4. Congresul cu aceleași planuri de pensionare și îngrijire medicală ca orice alt american.
  5. Congresul respectând propriile sale legi – ACUM!
  6. Numai limba engleză!
  7. Cultura Constituției și Legea Drepturilor!
  8. Verificarea obligatorie a consumului de droguri înainte și în timpul bunăstării!
  9. FĂRĂ SCUTIRI DE TAXE pentru non-cetățeni!
  10. Echilibrează bugetul!
  11. Nu mai dați banii noștri țărilor străine! Să plătească pentru ajutorul și asistența noastră!
  12. Termene limită pentru Congres.

Și mai presus de toate …

  1. „RESPECTĂȚI ARMATA NOASTRĂ, DRAPELUL și Poliția noastră!”

Noi poporul venim!

Aproximativ 86% dintre cititori trimit acest e-mail. Ar trebui să fie 100%! CE FACI? ADĂUG NUMĂRUL 14: „Când sunteți învinși de un crocodil, uneori este greu să vă amintiți că obiectivul dvs. inițial a fost de a drena mlaștina …”

  DRENAŢI BLESTEMATA MLAŞTINĂ!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri