Caută
Close this search box.

Klaus Iohannis, declarații șocante la Palatul Cotroceni: Guvernarea PSD a eșuat. Bugetul nu a fost promulgat de președinte

iohannis

După ceremonia de învestire a noilor miniștri la Transporturi și Dezvoltare, președintele Klaus Iohannis face o declarație la Palatul Cotroceni.

Iată principalele sale declarații:

”Un lucru este clar. Guvernarea PSD a eșuat. Economia este bulversată”

”Obiectivul PSD a fost de a pune mâna pe Justiție. PSD guvernează pentru Dragnea”

”PSD este incompetent și incapabil să conducă România”

”Bugetul este nerealist, supraevaluat și întârziat”

”De ce a întârziat PSD bugetul trei luni de zile? Vă spun eu. Ei nu vor să se realizeze investiții, fiindcă nu au bani. De aceea au întârziat”

”Acum câteva zile, ministru PSD întrebat fiind cum e cu spitalele regionale. Răspuns stupefiant: avem bani pentru proiectare. Auzi. În al treilea an de guvernare au bani pentru proiectare. Ăștia nici nu vor să realizeze spitalele. Dar dacă este vorba despre ei, au de unde”

”O victimă sigură a acestui buget este administrația locală. Comunitățile locale primesc 1 miliard de lei mai puțin. Cum să lucreze astfel primăriile?”

”Există și aspecte de neconstituționalitate în acest buget. Bugetul rușinii naționale are aspecte clare de neconstituționalitate. Nu se respectă obligații asumate de România față de UE, se încalcă drepturi fundamentale, s-a ignorat rolul Consiliului Fiscal, se aduce atingere principiul descentralizării și subsidiarității”

”Voi sesiza astăzi CCR pe buget”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri