Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea nu are viză de intrare în SUA și nu are curaj să o solicite

liviu dragnea

Fostul premier Victor Ponta l-a atacat pe Liviu Dragnea într-o postare legată de invitația primită de liderul PSD pentru evenimentul religios „Mic Dejun cu Rugăciune”.

Ponta, care a anunțat că va participa la eveniment, susține că Dragnea nu are viză pentru SUA și s-ar teme să ceară una din cauza investigației oficiale privind ceremonia de inaugurare a președintelui Trump.

PSD Teleorman, organizația din care face parte Liviu Dragnea, anunțase pe Facebook că liderul social-democrat a fost invitat în Statele Unite la o reuniune la care participă și președintele SUA, Donald Trump.

”Liviu Dragnea va fi oaspetele liderului de la Casa Albă în perioada 5-8 februarie”, susține PSD Teleroman. La această oră, Dragnea se află însă la Parlament, unde poartă discuții pe marginea bugetului de stat pe 2019.

”Liviu Dragnea, preşedintele PSD, dă o nouă lovituă pe plan internațional. Liderul social-democrat a fost invitat la cea de-a 67-a ediţie a Micului Dejun cu Rugăciune Naţională, care va avea loc pe 7 februarie, la Washington. La acest eveniment va fi prezent și președintele SUA Donald Trump, iar Liviu Dragnea va fi oaspetele liderului de la Casa Albă în perioada 5-8 februarie”, a scris PSD Teleorman.

Ulterior, liderul PSD a afirmat public că nu pleacă în Statele Unite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri