Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea susţine că OUG pe Justiţie nu are nici o legătură cu el

liviu dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu știa că în ședința de Guvern va fi adoptată ordonanța de modificare a legilor justiției, că aceasta nu are nicio legătură cu el, dar s-a uitat pe textul acesteia și crede că este în regulă și că era necesară.

Despre criticile președintelui, Liviu Dragnea a replicat: „Ce pot să comentez la o asemenea prostie marca Iohannis? Ce legătură are ordonanța aia cu mine?”

Întrebat de ce Secția de anchetare a magistraților a cerut dosarul Tel Drum de la DNA, Dragnea a răspuns: „Habar n-am. Nu lucrez la secția respectivă”.

”Ieri am discutat cu ministrul Justiției pentru că i-am cerut să-mi explice și mie ce se întâmplă dacă președintele iresponsabil al României nu dă curs propunerilor de astăzi și se depășesc cele 45 de zile de interimat. Și a făcut o analiză a unei decizii a CCR și ne-a spus variantele pe care le-ar putea urma PSD”, a mai spus Dragnea despre discuția pe care a avut-o luni cu Tudorel Toader.

În privința faptului că prin OUG s-a stabilit ca în 45 de zile să fie numit șeful DNA, Liviu Dragnea a spus: „Eu cred că peședintele României trebuie să-și exercite prerogativele. (…) Dl Iohannis nu trebuie să respecte și el legea, chiar dacă membri ai familiei lui se zice că merg noaptea la parchet să dea declarații?”

În privința respectării principiului transparenței, Dragnea a spus că „OUG de aia este de urgență, să rezolve urgența”.

„Pe textul ordonanței m-am uitat și eu cred că e în regulă această ordonanță și era necesară”, a mai declarat Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri