Caută
Close this search box.

Liviu Pleşoianu a fost făcut afiş de liberala Violeta Vijulie, în studioul Antena 3

liviu pleşoianu

Scandal între deputatul PSD Liviu Plesoianu, candidat la Preşedinţia României, şi liberala Violeta Vijulie. Cei doi s-au acuzat reciproc de comportament agresiv. Dialogul a fost încins, însă Liviu Plesoianu a fost nevoit să cedeze.

Violeta Vijulie: Actele de violenţă vin de la PSD şi ALDE. Dumneavoastră sunteţi o persoană violentă în tot ceea ce faceţi. Sunteţi agresiv şi când tăceţi.

Liviu Pleşoianu: Ştiţi cine m-a agresat pe mine? Am primit opt mesaje pe mail de la preşedintele Tineretului Naţional Liberal (TNL) Mioveni, politician PNL. Mi-a trimis nişte mesaje absolut mizerabile. PNL nu a avut niciun fel de reacţie vizavi de mesajele pe care le-am primit. Înseamnă că vă asumaţi acele mizerii care mi-au fost scrise. Ăştia sunteţi!

Violeta Vijulie: Dacă vă uitaţi la apariţiile dumneavoastră, veţi vedea că sunteţi departe de a avea un comportament civilizat.

Liviu Pleşoianu: Am înţeles. Ştiţi ce? A intra cu dumneavoastră într-o polemică este un lucru atât de greşit, încât mi-am propus să nu o mai fac. Este complet inutil să discut.

Liviu Pleşoianu a anunţat recent că va candida la Preşedinţia României. El a susţinut că va intra în cursa pentru Cotroceni chiar dacă PSD va avea un alt candidat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri