Caută
Close this search box.

Luiza Zan – jazz pe romaneste alaturi de Big Band Radio

Renumitele emisiuni de jazz promovate  de Florian Lungu de-a „lungu’ ” a zeci de ani cu ajutorul undelor radio  si in  concertele de inalta clasa sustinute de Big Bandul Radio – vor  continua in aceasta stagiune cu un spectacol in care solista invitata va fi Luiza Zan.

Nonconformistă şi liberă în toate concepţiile despre viaţă sau muzică, născută într-o familie de muzicieni şi crescută aşadar, într-o atmosferă boem-artistică, Luiza Zan a câştigat în doi ani consecutivi premiul juriului, respectiv premiul II la Festivalul Internaţional de Jazz de la Montreux (Elveţia). A fost de asemenea distinsă cu premiul I la Cerbul de Aur, în 2004, fiind desemnată „Muzicianul anului 2011″ în cadrul Galei Premiilor de Jazz. Pentru Luiza Zan jazz-ul este o fericită îmbinare între partea melodică şi text, care poartă mereu în sine o poveste.

Big Bandu-ul radio nu mai are nevoie de recomandare. Forta tinerilor suflatori ( trompete, saxofoane, tromboane), puterea ritmica a percutiei, a pianului si a chitarelor sub bagheta neobositului maestru Ionel Tudor aduce in Sala Radio zeci de iubitori ai genului si al unor artisti de inalta tinuta.

Deci, joi 21 Februarie 2019, ora 19,00 puteti fi martori unui spectacol de inalta tinuta in care Big Band-ul Radio si invitata lui, Luiza Zan va vor bucura de ritmul si arminiile jazz-ului de mare calitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri