Caută
Close this search box.

Madonna ar putea să participe la Eurovision! Care sunt condiţiile

Madonna

Un miliardar israelian este dispus să-i plătească Madonnei un milion şi jumătate de dolari ca să cânte pe scena Eurovisionului. Suma va fi achitată doar dacă vedeta va accepta să cânte două piese în ultima seară a evenimentului.

Miliardarul israelian Sylvan Adams este dispus să plătească din buzunarul său onorariul artistei americane, doar ca s-o aducă pe scena din Tel Aviv, potrivit site-ului Mako. Însă doar în cazul în care organizatorii Eurovisionului nu își permit nota de plată.

„Adams vrea doar să ajute statul Israel cu relaţiile sale externe şi vom lucra cu oamenii Madonnei pentru a arăta totul bine şi pentru a face o mişcare spre progres”, a declarat producătorul Dani Ben Naim.

Negocierile cu impresarii divei sexagenare sunt în curs de desfăşurare. Iar dacă acceptă propunere de a cânta la Tev Aviv va fi acceptată, Madonna se va întoarce în Israel după aproape 7 ani.

Miliardarul canadian-israelian Adams trăieşte în Israel din 2015 şi a finanţat mai multe proiecte majore, inclusiv cursa de biciclete „Giro d’Italia Big Start”, care a avut loc anul trecut în Ierusalim. De asemenea, a donat recent 5 milioane de dolari organizaţiei nonprofit „SpaceIL”, care se află în spatele iniţiativei cu primele nave spaţiale israeliene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri