Caută
Close this search box.

Maia Sandu respinge orice alianță cu Partidul Democrat: „Nu facem nici un târg cu hoții!”

maia sandu

Invitată în cadrul emisiunii „Politica cu Natalia Moraru” de la TV8, copreședintele blocului ACUM, Maia Sandu, a respins crearea oricărei alianțe cu Partidul Democrat din Moldova.

Întrebată de gazda emisiunii ce acțiuni va întreprinde dacă liderul PD, Vlad Plahotniuc, o va invita la masa tratativelor pentru crearea unei alianțe, Maia Sandu a răspuns ferm: „O să-i spun să ridice toate mesajele noastre promovate până în campanie și în timpul campaniei, în care noi am spus foarte clar (…) că nu facem niciun târg cu hoții! Am văzut foarte multe minciună. Tipii ăștia nu se pot opri din minciună (speculații și minciuni despre eventualitatea unei alianțe). Să-și facă parteneriat hoții între ei. Să-l ia pe Ilan Șor în căruța lor. O să-l facă ministrul Finanțelor, că doar e cel mai potrivit pentru gașca lor de hoți”.

În urma alegerilor de duminică, 24 februarie, nici un partid nu a reușit să adune numărul necesar de voturi pentru a crea o majoritate parlamentară. Pe circumscripția națională patru partide vor accede în următorul Parlament. Primul este PSRM, cu 31,15%, urmat de blocul ACUM care a acumulat 26,84%; PDM cu 23,62% și  Partidul Șor cu 8,32%.

Sursa: unimedia.info, TV8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri