Caută
Close this search box.

Mama care a demascat „plicul pentru educatoare” își ia fetița și pleacă în Anglia

mama

Mihaela Petrescu, mama din Pitești care a devenit cunoscută în vara anului 2018, când a demascat sistemul original de mituire a educatoarelor: o cutie instalată chiar la grădiniță, a plecat din ţară.

Femeia a fost atacată violent de alte mămici, care erau mulțumite cu perpetuarea obiceiului. A trecut prin multe necazuri, apoi s-a decis: a plecat în Anglia, unde-și va duce și fetița, pentru a-i asigura un viitor într-o lume normală.

Mihaela Petrescu spune că a decis să se mute definitiv în Marea Britanie pentru a-i asigura o educaţie sănătoasă fiicei sale. Femeia a reclamat în 2018 plăţile nefiscalizate impuse în grădiniţe, dar a fost ignorată de autorităţile statului român, scrie adevarul.ro.

Mihaela Petrescu este indignată de neajunsurile sistemului de învăţământ românesc. Femeia a ajuns cunoscută în toată România în vara anului 2018, când a demascat sistemul de șpăgi. Plicurile cu bani erau depuse de părinți într-o cutie instalată de asociaţia de părinţi de la grădiniţa de stat „Căsuţa Poveştilor” din Piteşti chiar în incinta grădiniței.

Tânăra mamă s-a adresat Finanţelor din Piteşti, Inspectoratului Şcolar General şi Ministerului Educaţiei, reclamând că n-a primit niciodată chitanţă pentru sumele de bani pe care, la rândul ei, le-a depus timp de trei ani în respectiva cutie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri