Preşedintele PLUS, Dacian Ciolos, anunţă că membrii formaţiunii sale se vor afla duminică seară în Piaţa Victoriei pentru a protesta faţă de noul atac al sistemului Dragnea împotriva statului de drept. Alături de membrii PLUS se vor afla şi cei ai USR.

„Este nevoie, mai mult ca oricând, de unitate şi că fiecare român care nu şi-a pierdut credinţa în democraţie să acţioneze cu instrumentele pe care le are la dispoziţie pentru a opri acţiunile PSD-ALDE care adâncesc haosul şi disperarea.

Noi am făcut un pas important prin aliată cu USR şi vă asigurăm că vom continua pe această cale. Susţinem acţiunile organizaţiilor civice din România, inclusiv protestele, la care urmează să participăm şi noi. Nu vrem să lăsăm ţara pe mâna hoţilor.

Duminică vom fi în stradă!”, anunţă Dacian Ciolos pe Facebook.

Şi USR a anunţat că va participa la proteste.

„Chiar nu se mai poate! PSD şi ALDE au întrecut orice limită. (…) Vă chem pe toţi să protestăm împotriva instalării dictaturii în România.

În alte oraşe, vom face peste tot un lanţ al protestelor. Cu mic, cu mare. Membrii USR şi toţi cei care se simt responsabili de viitorul nostru şi al copiilor noştri! Mergem, apărăm România, democraţia şi statul de drept!”, a anunţat senatorul USR Vlad Alexandrescu.

De asemenea, mai multe organizaţii civice precum „Corupţia ucide”, „Iniţiativa România” şi „Geeks for Democracy” au lansat apeluri bucureştenilor pentru a venit duminică în Piaţa Victoriei.

88 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 3 =