Caută
Close this search box.

Mircea Marian susţine că Ghiţă e la Belgrad cu ok-ul Moscovei ca să destabilizeze România

mircea marian

Jurnalistul Mircea Marian scoate în evidenţă un aspect relevant din asaltul declanşat de Regimul Dragnea împotriva Laurei Codruta Kovesi. Principalul martor din dosarul lui Kovesi de la Secţia specială este un individ care beneficiază de protecţia Moscovei, Sebastian Ghiţă.

Ina din primele luni de după fuga lui Ghiţă, numeroşi analişti au afirmat că modul în care acesta este protejat de autorităţile din Serbia arată că sunt interese foarte mari că informaţiile la care fostul deputat PSD a avut acces, ca parte a cercului de apropiaţi ai conducerii SRI, să fie accesate de Moscova. Belgradul şi Moscova au o relaţie de colaborare extrem de apropiată.

Acum, Ghiţă este folosit ca lance împotriva fostei şefe a DNA.

„Orice probă ar produce fugarul Ghiţă, de la Belgrad, împotriva lui Kovesi, voi spune: Trucaj! Tru-caj! Poate o super-expertiza independentă să mă facă să-mi schimb opinia, dar e ridicol ca nişte poze ‘de pe telefon’ şi nişte hârtii furnizate de Ghiţă să ducă la punerea sub acuzare a lui Kovesi.

Zicem aşa: un senator american din comitetul care supervizează serviciile secrete fuge la Moscova şi de acolo începe să acuze un fost şef al FBI-ului că e corupt. Cam cine l-ar lua în serios? Nu s-ar gândi orice om zdravăn la cap că e pus de Moscova să bage strâmbe?

Ghiţă e la Belgrad cu OK-ul Moscovei, care îl stoarce de informaţii secrete şi destabilizează România. Dragnea şi slugile lui de la secţia de hărţuire a magistraţilor independenţi se pliază pe acest joc, le convine.

Pozele lui Ghiţă sunt din aceeaşi naraţiune pesedista cu pozele lui Şerban Nicolae, când a vrut să o jignească pe Cosette Chichirau”, a explicat Mircea Marian pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri