Caută
Close this search box.

Monica Macovei: Codruţa Kovesi este ţinta unui atac ticălos PSD-ALDE

monica macovei

Europarlamentarul Monica Macovei (ECR/independent), care a făcut în Parlamentul European raportul pentru înființarea Parchetului European, afirmă că Laura Kovesi, care este nominalizată pentru funcția de procuror-șef european, „este ținta unui atac ticălos pus la cale de PSD&ALDE”.

„În această seară, dna Kovesi ne-a anunțat că a fost citată la Secția specială de anchetare a magistraților, înființată de Toader și PSD&ALDE, exact în perioada în care trebuie să fie la Bruxelles pentru a depune actele finale pentru candidatură și a se pregăti pentru audierea din comisia LIBE. La Secția specială lucrează Adina Florea, care a declarat că nu a fost niciodată un procuror independent și care este propusă cu insistență de Toader să fie procuror șef al DNA.

În Parlamentul European suntem asaltați de scrisori trimise de Toader și de reprezentanți ai PSD&ALDE care încearcă orice ca să blocheze o eventuală alegere a dnei Kovesi ca Procuror European. Pline de ură și minciuni, aceste scrisori fac un mare deserviciu nu doar dnei Kovesi, ci României. Ne întoarcem la vremea în care dosarele se decideau la sediul PSD din Kiseleff”, a scris Macovei pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri