Caută
Close this search box.

Negrescu, mesaj tranşant de la Madrid: „Pentru stânga românească este timpul să iasă din defensivă!“

Preşedintele-coordonator al PES activists Romania, Victor Negrescu, fost ministru delegat pentru afaceri europene, a fost prezent la congresul PES de la Madrid, acolo unde s-a lansat programul politic al stângii europene în perspectiva alegerilor europarlamentare din această primăvară.

#ItsTime #EsteTimpul pentru un nou contract social cu Europa! Este timpul ca stânga europeană să revină la conducerea UE pentru a putea construi o Europă socială, echitabilă și mai democratică! Mai sunt mai puţin de o sută de zile până la alegerile pentru Parlamentul European. Acest moment electoral se anunţă mai important ca niciodată atât la nivel european, cât şi la nivel naţional. Va fi momentul pentru o dezbatere reală despre ce fel de Uniune Europeană ne dorim pentru anii care urmează. Pentru stânga românească este timpul să iasă din defensivă şi să aibă curajul de a lupta pentru o Europă socială, echitabilă, a tuturor!, a fost mesajul transmis de liderul PES activists.

Citeşte şi: Negrescu: „O Românie puternică are nevoie de o Uniune Europeană democratică, socială și echitabilă“

Un răspuns

  1. Ajunge sa vezi diferentele create de stanga romaneasca acasa, nivelul de trai pe care a reusit sa-l implementeze in 30 de ani pentru omul de rand ca sa intelegi ce impact are o asemenea declaratie pentru ceilalti europeni. Camaca, maca, mac,mac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri