Caută
Close this search box.

Nicolae Popa, escrocul care a furat 300.000 de români prin FNI, a fost martirizat la Antena 3

nicolae popa

Antena 3 a găsit o nouă victimă a „abuzurilor” făcute de DNA şi de Laura Codruta Kovesi. Este vorba despre Nicolae Popa, escrocul condamnat la 10 ani şi patru luni de închisoare în dosarul prăbuşirii FNI. Acesta a fost eliberat condiţionat anul trecut.

Nicolae Popa a declarat la Antena 3 că „a venit timpul ca toate abuzurile făcute de acest sistem să înceteze şi toţi, începând cu Kovesi, să plătească”.

”Eu cred cu tărie că a venit timpul în care toate abuzurile şi atrocităţile comise de acest sistem toxic să înceteze şi reprezentanţii lui de frunte, cum este doamna Kovesi, pentru început, să plătească pentru toate fărădelegile din ultimii 12-14 ani. Mai cred că, spre deosebire de Codul Penal şi Codul de procedură penală, înţelepciunea populară românească a prevăzut câte un proverb pentru toate situaţiile în care te poţi afla în viaţă: Ce ţie nu-ţi place altuia nu face, Minciuna are picioare scurte, După faptă şi răsplată, Roata se învârte, Cine seamănă vânt culege furtună.

Şi ar mai fi ceva, creştineşte se spune că nu este bine să te bucuri de răul altuia. Eu sunt ateu. Sincer, mă aştept şi la alte bucurii referitoare la alte personaje din acest dosar. Implicarea directă a lui Băsescu este o chestiune notorie deja. Toţi cei care au participat atât la comisia rogatorie, care au fost în avionul cu care am fost extrădat, care au participat la ‘discutiile informale’ cu autorităţile indoneziene, eu cred că ar trebui să răspundă”, a declarat Nicolae Popa la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri