Caută
Close this search box.

Nicolas Maduro acceptă alegeri anticipate. Manifestaţii imense în Venezuela

Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro s-a declarat favorabil convocării alegerilor legislative anticipate în cursul acestui an, care, dacă s-ar desfăşura la termen, ar avea loc anul viitor.

Adunarea Constituantă, fidelă actualei puteri, cere ”alegeri legislative anticipate în acest an (…) Sunt de acord şi mă angajez în favoarea acestei decizii”, a spus Maduro în faţa a mii de simpatizanţi ai săi adunaţi la Caracas.

Mulțimi uriașe de oameni s-au adunat în marile orașe din Venezuela pentru o nouă zi de protest față de regimul lui Nicolas Maduro. În paralel, un general al Armatei s-a alăturat liderului Opoziției, pe care l-a recunoscut drept președinte interimar.

Proteste imense aveau loc sâmbătă în Caracas, Maracaibo, Valencia, Puerto Ordaz și alte orașe din Venezuela, împotriva regimului condus de Nicolas Maduro.

Protestatarii cer înlăturarea președintelui venezuelean și au ieșit în stradă la chemarea liderului opoziției, președintele Adunării Naţionale de la Caracas și președinte interimar autoproclamat al țării, Juan Guaido.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri