Caută
Close this search box.

”Nu mor procurorii când vor infractorii!”, scandează protestatarii din Piața Victoriei. Circulația a fost întreruptă

MagnaNews v-a ținut și vă ține la curent cu evoluția protestelor, din ce în ce mai ample, din Piața Victoriei.

În jurul orei 20 numărul protestatarilor depășise deja desul de mult 12000, în pofida ninsorii care a început să dacă, iar circulația a fost întreruptă și deviată pe arterele din zona adiacentă.

Între lozincile scandate cu insistență se aude ”Nu mor procurorii când vor infractorii!”. După cum se știe, zilele acestea judecători și procurori din întreaga țară au protestat și și-au întrerupt activitatea, inclusiv în București, din cauza promulgării OUG care a modificat legile justiției. Așa cum am mai anunțat, magistrații au refuzat deja propunerea premierului Dăncilă de a veni la discuții, la sediul Guvernului,  în cursul zilei de luni.

Pe blocul din Piața Victoriei este proiectat, cu litere uriașe, cuvântul ”REFERENDUM”, în piață vehiculându-se intens necesitatea uni referendul pe problemele justiției.

De asemenea, în Piața Victoriei se scandează în favoarea fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi, și a candidaturii sale la funcția de procuror-șef european.

În jurul orei 21 numărul protestatarilor a ajuns la circa 15.000. Între aceștia se numără filosoful Mihai Șora (102 ani), pianistul Dan Grigore, jurnalistul Rareș Bogdan și alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri