Caută
Close this search box.

O angajată a primăriei din Olt a fost împușcată de soț

Poliția este în alertă! O angajată a primăriei din Olt a fost mutilată de propriul soț, după ce a împușcat-o accidental cu o pușcă de vânătoare.

Incident grav într-o comună din judeţul Olt. O tânără de 29 de ani a fost împuşcată accidental de un bărbat. S-a întâmplat în timp ce acesta îşi curăţa arma de vânătoare, dar ancheta începută acum de poliţişti trebuie să stabilească exact ce s-a întâmplat.

Tânăra, contabilă la o primărie, a fost transportată de urgenţă la spital, în Capitală. Medicii spun că alicele i-au atins un nerv şi riscă să rămână fără braţ.

După nenorocire, imediat, bărbatul a sunat la 112, iar soţia sa a fost transportată de urgenţă la Spitalul din Slatina. Medicii au dus-o direct în sala de operaţie. Însă tânăra riscă să-şi piardă braţul drept, după ce un nerv i-ar fi fost atins de una dintre alice.

Medicii din Slatina au încercat aseară să o trimită pe tânără la spitalul Floreasca din Capitală cu un elicopter SMURD, dar acest lucru nu a fost posibil din cauza ceţii. În cele din urmă, femeia a fost adusă la Bucureşti cu o ambulanţă. Din primele cercetări, bărbatul de 30 de ani deţine legal arma de vânătoare.
UPDATE Poliţiştii din Olt au stabilit că femeia împuşcată accidental vineri seara a fost rănită la o partidă de vânătoare ilegală şi nu în locuinţa ei, aşa cum se anunţase iniţial, potrivit romaniatv.net.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, în urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că la data de 8 februarie, în jurul orei 19:00, doi bărbaţi, de 39 şi de 30 ani de ani, se deplasau cu autoturismul către o partidă de vânătoare organizată ilegal pe raza comunei Poboru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri