Caută
Close this search box.

Olguţa Vasilescu, critică la adresa lui Dragnea. “Suntem cu garda jos de mult timp!”

olguţa vasilescu

Lia Olguta Vasilescu a avut o ieşire critică la adresa conducerii PSD, după ce Klaus Iohannis a respins-o pentru a patra oară, pentru o poziţie de ministru. Ea a cerut că partidul să reacţioneze mai hotărât. „Suntem cu garda jos de mult timp”, a spus Vasilescu.

”Nu e ceva neaşteptat. Dovedeşte că nu poate să treacă peste ranchiuna personală şi blochează un întreg Guvern. Nu e imun la o cercetare penală, eu îi voi face plângere penală, care va putea fi lucrată după ce nu va fi preşedinte.

E abuz în serviciu, se încadrează perfect. Trei avocaţi mi-au sugerat să fac această plângere penală. E nevoie şi de o reacţie din partea partidului. Suntem cu garda jos de mult timp şi preşedintele îşi permite să blocheze activitatea Guvernului.

S-a întârziat cu nişte paşi pe care trebuia să îi facem. Sesizare la CCR şi altele. E o însărcinare pe care am primit-o de la partid. Dacă partidul va considera să modifice propunerea, e altă discuţie. Deocamdată, partidul nu e dispus să modifice această discuţie, nu e cazul”, a declarat Lia Olguta Vasilescu la România TV

„E nevoie şi de o reacţie din partea partidului. Suntem cu garda de jos de mult timp”, a mai spus Olguta Vasilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri