Caută
Close this search box.

Orban, despre propunerea ca Mircea Drăghici să fie preşedintele AEP: Reprezintă o tentativă clară de a pregăti fraudarea alegerilor

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat, joi, propunerea PSD ca viitorul preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente (AEP) să fie trezorierul partidului, Mircea Drăghici, explicând că liderul social-democrat intenţionează astfel să pregătească fraudarea alegerilor prin impunerea în fruntea AEP a acestui social-democrat. 

„Noi am cerut retragerea acestui candidat fără să ştim. În cazul în care s-a declanşat o anchetă penală, cu siguranţă PSD trebuie să retragă de urgenţă acest candidat. Noi considerăm această propunere făcută de Dragnea pentru şefia AEP, reprezintă o tentativă clară de a pregăti fraudarea alegerilor. Gândiţi-vă că următorii doi ani, cei doi ani care urmează vor avea patru rânduri de alegeri, alegeri europarlamentare, alegeri prezidenţiale, alegeri locale şi alegeri parlamentare. Nu există nicio garanţie privind neutralitatea AEP şi privind corectitudinea şi legalitatea organizării acestor alegeri, atât timp cât cel care a fost condamnat definitiv pentru fraudarea Referendumului numeşte în fruntea AEP o slugă credincioasă, care dacă mai are şi dosar penal va fi şi mai credincioasă în a executa orbeşte comenzile ticăloase ale lui Liviu Dragnea”, a declarat Ludovic Orban.

Preşedintele PNL a cerut retragerea imediată a lui Mircea Drăghici şi a făcut apel către toate partidele parlamentare să susţină în fruntea AEP un candidat asupra căruia să nu existe nicio îndoială la capacitatea de a asigura conducerea instituţiei şi corectitudinea desfăşurării alegerilor.

Procurorii DNA investighează modul în care PSD a utilizat banii primiţi ca subvenţie de la bugetul statului prin Autoritatea Electorală Permanentă, potrivit unor surse judiciare. Procurorii au cerut documente de la AEP în data de 12 februarie.

Un răspuns

  1. Dacă voi dormiți,nu faceți absolut nimic,voi sunteți opoziție de tot căcatul, înteleg că aveți si voi penali si psdisti în PNL,NU?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri