Caută
Close this search box.

Orban somează Guvernul Dăncilă să dea mandat de susţinere pentru Kovesi

Ludovic Orban

Ludovic Orban somează Guvernul Dăncilă să nu facă de râs şi România, după ce executivul român şi-a pierdut credibilitatea în UE, şi să dea mandat de susţinere pentru Laura Codruţa Kovesi la funcţia de procuror-şef european.

„PSD și ALDE și-au pierdut complet credibilitatea și le va lua enorm de mult timp ca cineva să le mai ia în serios la nivelul UE și să le asculte.

Vă somez să nu puneți, însă, și România în situația de a se face de râs!

Guvernul României este obligat să acorde un mandat de vot favorabil candidaturii Laurei Codruța Kovesi pentru poziția de Procuror șef al Uniunii Europene, pe care să-l prezinte public.

Rolul Guvernului României nu este acela de a fi o afacere personală a lui Liviu Dragnea, ci de a susține, de a apăra și de a promova interesele cetățenilor săi, indiferent de numele și prenumele acestora.

Situația în care Laura Codruța Kovesi va obține poziția de Procuror șef european împotriva poziției Guvernului României va arunca un stigmat nu doar asupra formațiunilor politice care se află la guvernare, ci asupra țării în ansamblul său, ceea ce reprezintă un grav act de trădare și de nedreptate”, spune Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri