Caută
Close this search box.

Poliţist rănit, maşina Poliţiei avariată. Urmărea un autoturism din Rădăuţi condus de un copil

poliţist rănit

O maşină a Poliţiei din Rădăuţi a fost implicată într-un accident rutier, în timp ce urmărea un autoturism condus de un minor de 14 ani.

Adolescentul era în maşină împreună cu alţi doi minori, în vârstă de 16 ani, iar la un moment dat a acroşat un autoturism. Poliţiştii au încercat să îl oprescă, însă adolescentul s-a speriat, a pierdut contolul maşinii, a lovit autospeciala Poliţiei şi s-a oprit într-un stâlp, după care a fugit.

În urma impactului, unul dintre poliţişti a fost rănit.

„Un minor de 14 ani din municipiul Rădăuţi a condus un autoturism pe str. Calea Unirii din localitate, în maşină aflându-se ca pasageri alţi doi minori de 16 ani. La un moment dat şoferul minor a acroşat un alt vehicul, fiind surprins de un echipaj de poliţie care a plecat în urmărirea sa. Un alt echipaj de Poliţie a ieşit în întâmpinarea vehiculului urmărit, minorul pierzând în aceste condiţii controlul asupra direcţiei de mers şi lovind autospeciala de poliţie. Au rezultat avarii la autospecială şi rănirea uşoară a conducătorului autospecialei, un agent de poliţie de 30 ani (contuzie omoplat). Şoferul minor a coborât din autoturism şi a fugit, fiind reţinut un pasager”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă şi încearcă să îl reţină pe şoferul în vârstă de 14 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri