Caută
Close this search box.

Ponta, huiduit de protestatari, după audierile în dosarul lui Kovesi: Nu am văzut fotografia lui Kovesi la Ghiță acasă

ponta

Fostul premier Victor Ponta a declarat, după ce a fost audiat de procurorii Secţiei pentru anchetarea magistraţilor, că a spus adevărul şi că a spus tot ceea ce a fost întrebat de către anchetatori, subliniind că nu a văzut fotografia cu Laura Codruţa Kovesi la Sebastian Ghiţă acasă.

Victor Ponta a fost huiduit, vineri, de mai mulţi protestatari, la ieşirea de la audierea de la Parchetul General, aceştia strigând „PSD, ciuma roşie”. Protestatarii l-au mai întrebat pe fostul premier: „Vă mai aduceţi aminte de cazul Panait?”.

„PSD, ciuma roşie”, „Hoţule”, au strigat protestatarii, prezenţi la Parchetul General, atunci când a ieşit fostul premier Victor Ponta de la audieri.

Totodată, acesta a fost întrebat de protestatari: „Acuzarea doamnei Kovesi cum o vedeţi?” şi „Vă mai amintiţi de cazul Panait?”. Între protestatari se numără şi Mălin Bot, Sandi Matei şi Marian Moroşanu, zis ”Ceauşescu”.

Şi fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, este aşteptată să se prezinte, în cursul zilei de vineri, pentru a fi audiată de procurorii Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie. Laura Codruţa Kovesi a declarat că are calitatea de suspect, iar acuzaţiile din cauză sunt abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

„Am fost chemat ca martor, am fost audiat. Am fost audiat, am spus adevărul. Mai departe, ce este în dosar vă poate spune doamna procuror!”, a declarat Victor Ponta, la ieşirea de la audieri. Acesta a fost audiat mai bine de două ore, relatează Mediafax.

„Am fost chemat ca martor, am fost audiat. Am fost audiat, am spus adevărul. Mai departe, ce este în dosar vă poate spune doamna procuror!”, a declarat Victor Ponta, la ieşirea de la audieri. Acesta a fost audiat mai bine de două ore.

Laura Codruţa Kovesi a ajuns, vineri, pentru a fi audiată de procurorii Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie. Laura Codruţa Kovesi a declarat că are calitatea de suspect, iar acuzaţiile din cauză sunt abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Adina Florea, procurorul de caz, a explicat ulterior că ancheta în care este vizată Laura Codruţa Kovesi este tratată ca orice altă speţă, fără a fi analizate aspecte cu dublă măsură, subliniind totodată că, dacă fosta şefă a DNA nu se va prezenta la audieri, vor fi avute în vedere măsurile privind citarea şi aducerea sa. Florea a mai spus că dosarul e deschis în urma unei sesizări a lui Sebastian Ghiţă din decembrie 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri