Caută
Close this search box.

Președintele, amenințat în direct. Olguța Vasilescu: ”Are două plângeri penale, pentru abuz în serviciu și pentru înaltă trădare. Acum nu i se întâmplă nimic, e președinte, dar îl așteaptă, nu va fi toată viața”

Duminică seară, în direct la Antena 3, Lia Olguța Vasilescu, fostul ministru al Muncii, a declarat că pe numele președintelui Iohannis au fost deja redactate două plângeri penale: una pentru abuz în serviciu, iar alta pentru înaltă trădare !

Pe lângă ceea ce Liviu Dragnea a menționat anterior, Olguța Vasilescu susține că plângerea penală pentru înaltă trădare împotriva lui Iohannis a fost redactată, iar la această activitate a luat parte și Tudorel Toader.

„E deja redactată de ministrul Justiției și de colegii noștri juriști. La această plângere a lucrat și Mircea Drăghici, de aceea, probabil, nu e ministru. Putem să îi facem și noi, eu și Mircea Drăghici, o plângere pentru abuz în serviciu. Acum nu o să îi se întâmple nimic, că e președinte. Dar, îl așteaptă, că nu o să fie președinte toată viața”, a mai spus Vasilescu la Antena 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri