Caută
Close this search box.

Prima vila submarina isi deschide usile intr-un hotel de lux din Maldive

Visati sa dormiti cu pestii, in adancuri, in apele albastre din Maldive? Visul, real, ajunge sa coste suma fabuloasa de 50.000 de dolari pe noapte. Desigur, la un asa cost, miliardarii lumii au de acum un nou loc pentru recreere, departe de privirile curiosilor.

Dezvoltatorul se numeste Conrad Maldive Rangali Island care a reusit o premiera, aceea de a deschide prima resedinta submarina din lume. Costurile s-au ridicat la 15 milioane de dolari, dar ofera privelisti de neegalat ale Oceanului Indian si vietii marine. Vila, Muraka numita, este dispusa pe doua nivele si este compusa dintr-un dormitor demn de un rege, un living, baie si o scara in spirala, si multa sticla. Asa, oaspetii se vor putea uita la vietatile care traiesc in apa si pot explora de la distanta viata marina bogata, plina de culoare

Turistii ale caror conturi se pot goli de o asemenea suma pot fi oaspeti pe Insula Rangali, in Maldive atata timp cat isi doresc. Statiunea este una dintre cele mai populare dintre destinatiile exotice de lux, unde multe dintre celebritati aleg sa isi petreaca vacanta.

Resedinta a fost proiectata de arhitecti din Compania Crown si a fost construita de M J Murphy Limited din Noua Zeelanda, specializata in tehnologia folosita la crearea acvarilor.

Suita submarina a fost gandita special ca un loc de relaxare, in care cei care se cazeaza sa aiba totul la indemana. O punte de relaxare, de unde sa priveasca rasaritul, un dormitor twin, sala de gimnastica, camara, bucatarie, bar, sala de mese.

Pe partea opusa a vilei se regaseste piscina infinita, iar la nivelul superior a fost inclus un dormitory, baie spatioasa, cu o cada cu vedere la ocean, ideala pentru serile romantic. In total, vila submarine poate gazdui pana la noua oaspeti.

Ahmeed Saleem, designerul sef al resedinței, a declarat: „Construita din inspiratia noastra de a oferi experiente inovatoare si transformative calatorilor nostri din intreaga lume, prima resedinta – submarin din lume incurajeaza oaspetii sa exploreze Maldive dintr-o perspectiva cu totul noua sub suprafata marii .“

Detalii legate de proiect, tarife si perioade disponibile pentru cazare le puteti gasi pe www.conradmaldives.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri