Caută
Close this search box.

PSD sare în apărarea Secţiei de Investigare a Magistraţilor

psd

PSD a sărit din nou în apărarea Secției speciale de investigare a magistraților, care o anchetează pe fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, pe baza unui denunț făcut de fugarul Sebastian Ghiță, făcând apel la contestatarii unității de parchet să o lase să își facă treaba și să nu pună sub semnul întrebării integritatea sistemului de Justiție.

”Cei care contestă integritatea noii Secții de investigare a magistraților contestă de fapt integritatea întregului sistem de Justiție din România. Noua Secție este formată din procurorii care deja existau în sistemul judiciar. Ei au fost selectați și numiți de magistrații din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii – organism independent de influențele politice.

Deci dacă procurorii noii Secții nu sunt în regulă, atunci nimic din ce s-a întâmplat în sistemul nostru de justiție nu a fost în regulă. Încetați politizarea anchetei penale împotriva doamnei Kovesi! Lăsați probele să vorbească! Dacă d-na Kovesi este nevinovată, lăsați-o să demonstreze acest lucru în fața instanței de judecată!”, se arată în mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a PSD.

Poziția partidului condus de Liviu Dragnea în legătură cu Secția specială de investigare a magistraților este relevantă având în vedere că liderul PSD – condamnat definitiv în dosarul ”Referendumul”, condamnat în primă instanță la trei ani de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive și anchetat într-un al treilea dosar pentru fraude cu fonduri europene – este un critic constant al Justiției și al luptei anticorupție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri