Caută
Close this search box.

R. Kelly acuzat de asalt sexual agravat și riscă 70 de ani de închisoare

Premiatul Grammy și vedeta R & B,  R. Kelly a fost acuzat vineri în Chicago cu asalt sexual agravat asupra a patru persoane, inclusiv a trei adolescente, după ani de acuzații împotriva performerului, relatează Reuters.

Kelly, în vârstă de 52 de ani, a fost acuzat de un tribunal din statul Cook la două luni după debutul unei serii de documentare de șase ore a rețelei de televiziune Lifetime, în care mai multe femei l-au acuzat de agresiuni și abuzuri sexuale.

Superstarul R & B, al cărui nume real este Robert Sylvester Kelly, s-a predat vineri seară poliției din Chicago, a raportat publicația comercială de la Hollywood „Variety”. Avocații săi de apărare penală nu au putut fi contactați vineri pentru comentarii. Avocatul său, Steven Greenberg, a scris pe Twitter, că Kelly se va preda poliției din Chicago înainte de miezul nopții. Greenberg a declarat pentru Reuters într-un interviu în ianuarie că seria Lifetime a fost o „fabricație completă” și că nu există dovezi care să susțină acuzațiile împotriva clientului său.

La o conferință de presă de vineri, după ce acuzațiile au fost detaliate într-o depunere a dosarului, procurorul general al statului Cook, Kimberly Foxx, a declarat că trei dintre cele patru victime pe care Kelly le-a abuzat sexual între 1998 și 2010 aveau sub 17 ani în momentul agresiunilor. Kelly, era de așteptat să apară la o audiere de obligațiuni în după-amiaza de sâmbătă, a spus Foxx. Artistul se confruntă cu o pedeapsă maximă de 70 de ani de închisoare dacă este condamnat.

Vineri, avocatul Michael Avenatti, care a reprezentat starul porno Stormy Daniels într-o bătălie legală cu președintele Donald Trump, a declarat într-o conferință separată că a fost reținut de două persoane despre care a spus că sunt victime, precum și doi părinți și doi „avertizori” din cercul interior al lui Kelly. Avenatti a declarat că firma lui a descoperit o filmare de 40 de minute filmată la sfârșitul anilor 1990, arătând că Kelly întreținea acte sexuale cu o fată de 14 ani. Avenatti a spus că a dat caseta procurorilor. Procurorii din Chicago nu au spus dacă această înregistrare face parte din dosarul lor împotriva lui Kelly.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri