Caută
Close this search box.

Rareş Bogdan susţine că Iohannis a avut un rol major în succesul Codruţei Kovesi

rareş bogdan

Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de putere”, a dezvăluit că preşedintele Iohannis s-a implicat puternic pentru a asigura victoria Laurei Codruta Kovesi la Bruxelles. Şi nu a fost singurul.

„Preşedintele României a făcut mai mult decât se ştie, dar nu trebuie să ştie ei ce a făcut pentru Laura Codruta Kovesi”, a spus Rareş Bogdan. El a menţionat că şi europarlamentarul Siegfried Mureşan a fost implicat în victoria fostei şefe a DNA.

„Cred că l-ar strânge de gât pe Siegfried Mureşan pentru că a adus delegaţia Germaniei alături de Kovesi”, a spus Bogdan, făcând referire la liderii PSD.

Realizatorul TV a adăugat, afişând un zâmbet larg, că se simte răzbunat prin succesul repurtat de Laura Codruta Kovesi.

„Oameni buni, simţiţi că aţi fost răzbunaţi? Şi că ticăloşia unor oameni care urăsc România nu a contat în faţa bunului simţ? Eu mă simt răzbunat.

Se face o listă neagră a pesedistilor care nu o ponegresc pe Kovesi. Lista începe cu Ecaterina Andronescu. Pesedistii şi-au piercut complet busola. Am văzut disperare pe feţele unor jurnalişti, analişti, cum oamenii sunt în stare să dea foc la orice, să susţii procurorul francez în faţa ţării tale”, a menţionat realizatorul emisiunii „Jocuri de putere”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri