Grupul Monza România a oferit marți primele lămuriri cu privire la scandalul creat în jurul parcagiului italian cu 8 clase și care s-a dat medic plastician și care a efectuat mai multe operații în România. Spitalul afirmă că doctorul „Matthew Mode” (numele real Matteo Politi) a operat o singură pacientă, adusă de la un alt spital, după care s-a încheiat colaborarea. Compania a precizat că se consideră parte lezată în acest scandal.

Comunicatul Spitalului Monza:

Grupul Monza România anunţă că există toată deschiderea din partea instituţiei, în legătură cu investigaţia care îl priveşte pe Matteo Politi.

Grupul Monza se declară parte lezată în acest context şi a iniţiat demersurile judiciare necesare împotriva lui Matteo Politi.

Acesta a solicitat o colaborare, în decembrie 2018, cu Grupul Monza pentru o intervenţie chirugicală a unei paciente a lui Matteo Politi. În vederea acestei colaborări, Matteo Politi a prezentat actele necesare, inclusiv parafa de medic eliberată de Direcţia de Sănătate Publică.

Menţionăm că a fost realizată o singură intervenţie chirurgicală. Intervenţia chirurgicală a avut loc la Centrul Medical Monza, în luna decembrie 2018, pentru o pacientă căreia Matteo Politi îi oferise, în prealabil, consultaţie preoperatorie într-o altă instituţie medicală.

Niciun alt pacient al Grupului Monza nu a fost consultat sau operat de către Matteo Politi.

Întreaga echipă a Grupului Monza România va lucra în strânsă legătură cu toate instituţiile implicate în ancheta referitoare acestui caz.

Până la această colaborare punctuală, din decembrie 2018, Matteo Politi nu a mai avut nicio altă colaborare cu Grupul Monza (din Italia sau din România).”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 3 =