Caută
Close this search box.

Samsung lansează un smartphone pliabil și primul telefon 5G

Samsung a dezvăluit miercuri un smartphone care se deschide pentru a fi o tabletă, devenind primul producător major care oferă această caracteristică, deoarece încearcă să stimuleze entuziasmul pe o piață în declin, informează AFP.

Gigantul sud-coreean a venit, de asemenea, pentru a face saltul în fața rivalilor anunțând primul smartphone pentru rețelele wireless de generația a 5-a sau 5G, intensificând eforturile sale în domeniul inteligenței artificiale și a articolelor de uzură.

Galaxy Fold, dezvăluit la un eveniment din San Francisco, servește ca un smartphone cu un afișaj de 4,6 inch și se deschide ca o carte pentru a deveni o tabletă de 7,3 inch. „Vă oferim un dispozitiv care nu definește doar o nouă categorie, ci sfidează categoria”, a spus Justin Denison de la Samsung la eveniment. The Fold va fi disponibil la 26 aprilie, începând cu 1.980 de dolari, a spus compania.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=43&v=7r_UgNcJtzQ

Lansarea vine în contextul în care piața de smartphone-uri trece prin cel mai rău declin al său, deoarece consumatorii își mențin dispozitivele mai mult timp în așteptarea de inovații noi.

Samsung a făcut anunțul pe „terenul de acasă” al rivalului Apple, cei doi giganți luptând în segmentul premium al pieței.

Denison a prezentat „Fold” ca fiind „un dispozitiv de lux” și s-a lăudat că permite ca trei aplicații să funcționeze simultan pe ecranul său mare. „Puteți viziona un videoclip pe YouTube despre Hawaii, îi scrii prietenului tău despre asta și căutați toate opțiunile de călătorie în același timp”, a declarat Denison în timp ce arăta dispozitivul. Samsung a anunțat, de asemenea, noi modele Galaxy S10, actualizând linia curentă de telefoane mobile pentru a include un dispozitiv de 5G.

Rivalii sunt așteptați să facă anunțuri de smartphone-uri 5G la Mobile World Congress de săptămâna viitoare.

„Depășim limitele tehnologiei de astăzi pentru a inspira o nouă generație de smartphone-uri și o creștere a reîncărcării pentru industria noastră”, a declarat DJ Koh, șeful comunicațiilor mobile de la Samsung Electronics. „Pentru cei care spun că totul a fost deja făcut, vă spun să vă deschideți mintea și să fiți pregătiți pentru zorii unei noi erei mobile. Cuplați centura de siguranță, viitorul este pe cale să înceapă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri