Caută
Close this search box.

Scandal la CEx. Oprişan către Dragnea: Nu eşti stăpânul PSD! Noile propuneri pentru Dezvoltare şi Transporturi

marian oprişan

Scandal la CEx-ul PSD. Social-democraţii au decis, în cele din urmă, persoanele propuse la Transporturi şi Dezvoltare.

Premierul a pus paie pe foc când l-a propus la Transporturi pe Răzvan Cuc, remaniat chiar de partid şi contestat de mulţi colegi.

Nemulţumit de numele vehiculate, Marian Oprişan, baronul de Vrancea, a venit cu varianta restructurării Cabinetului Dăncilă.

Oprişan l-a înfruntat direct pe Liviu Dragnea, potrivit digi24: „Nu eşti stăpânul PSD! (…) Eu sunt acelaşi Marian Oprişan, Liviu Dragnea s-a cam metamorfozat de când a ajuns la Bucureşti. (…)

În 2019 se finalizează şi mandatul lui Dragnea şi al conducerii centrale a partidului. Trebuie făcut un congres şi alegeri pentru preşedintele partidului”, a conchis baronul de Vrancea.

Înaintea votului decisiv, Dăncilă şi Dragnea au încercat să dea senzaţia că în PSD învinge democraţia.

Aşadar, Viorica Dăncilă a făcut următoarele propuneri: Daniel Suciu la Dezvoltare şi Răzvan Cuc la Transporturi, votate în CEx. Aceasta este noua garnitură de miniştri cu care PSD va merge la preşedintele Klaus Iohannis.

„Am stabilit şi dacă (n.r. – Iohannis) va refuza, ceea ce mi se pare cam exagerat, o să ne întrunim din nou şi o să luăm o decizie poate mai apăsată”, a declarat Dragnea la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri