Scandal iscat în TVR, după ce o jurnalistă a fost acuzată de şefa ei că a fost prea agresivă faţă de PSD.

Andreea Dumitrescu, jurnalista la TVR, intenţionează să demisioneze după ce şefa ei a anunţat că o retrage de pe domeniile pe care le acoperea pentru că ar fi fost „prea agresivă faţă de PSD”.

Andreea Dumitrescu lucrează la TVR de doi ani, perioada în care s-a ocupat, în principal, de PSD, de Parlament şi de Curtea Constituţională. Are şase ani de presă, iar înainte de Televiziunea Publică s-a ocupat tot de politic.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Andreea Dumitrescu a fost chemată, astăzi, la şefa ştirilor, Madalina Rădulescu. Conform aceloraşi surse, jurnalistei i s-a reproşat că ar fi „prea agresivă”. Ca atare, i s-a oferit o variantă de compromis: un alt domeniu de acoperit, şi anume primăriile.

„În acest caz, îmi dau demisia”, ar fi replicat Andreea Dumitrescu.

Discuţia cu şefa ştirilor TVR vine după ce, ieri, Andreea Dumitrescu a avut mai multe subiecte pe post, fiind prezenţă, printre altele şi la Biroul Politic al PSD, unde i-a pus câteva întrebări premierului Viorica Dăncilă.

FOTO: TVR

Andreea Dumitrescu nu a comentat informaţiile, spunând doar că „ia în calcul demisia”, fără a preciza care sunt motivele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here